Nu drar vi igång hösten 2023!

Nu drar vi igång hösten 2023!

Äntligen kan man säga och ”oj då!” när vi sätter igång att skapa ett inkluderande och lärande samhällsbygge igen.

Det är en spännande höst med KC. Det är en allvarlig och utmanande situation i landet och i våra lokala miljöer. En process som kräver kunskaper, inspiration, medvetenhet, ledarskap och samarbete. En process som kräver uppmärksamhet och verktyg att hantera dilemman och akuta situationer.

September- Vi har vårt första KC Talks event för fritidsledare av fritidsledare den 5/9 online 13.10-13.40, styrgruppen har möte den 1/9 och jobbar på inför starten av BASkompetensprogrammet för fritidsledare och ungdomsarbetare i november

Oktober- Vi har vårt andra KC Talks 3/10 samma tid. Anmälningarna till BASkompetensprogrammet ska vara inne. Styrgruppen ses den 6/10 och jobbar på med BASkompetens programmets innehåll mm.

November- Den 7/11 har vi vårt tredje KC Talks event samma tid. 21/11 inviger vi BASkompetens programmet tillfälle 1 med KC Intro och Chartern. Deltagare och arbetsgrupper fördjupar förståelse och lärande på hemmaplan november-december. Styrgruppen ses den 10/11

December- KC Vinterkonferens 30/11- 1/12 planering och innovation inför våren 2044. Kreativt Digitalt Arbete den 7/12! Succén från i våras upprepas då KCs Digitala arbetsgrupp genomförde och faciliterade en häftig dag om hur vi kan arbeta mer digitalt och med enkla medel vara i nutiden med barn, unga, vuxna.

2024- BASkompetensprogrammet fortsätter med tre kunskaps tillfallen för deltagarna och med bearbetning i arbetsgrupper och verksamhet. Februari ”Främjande”. Maj ”Etik för fritidsledare” samt ”En mötesplats för alla” som inte är inplanerat än.

Alla kan påverka det som sker, du är viktig som ledare och chef. Tillsammans kan vi påverka i en positiv riktning ännu mer! Prata med dig själv, dina kolleger, de vi arbetar tillsammans med, din chef! Vad är det viktigaste 2023- 2024? Hur blir vi mer professionella och synliga lokalt och i samhället?

Bilden är från MittI som midsommarhelgen 2023 publicerade KCs artikel i stora delar av Stockholmsområdet!

Let´s go 2023!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.